AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Politologija

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Recite mi tko zna, da li je skripta sa 184 pitanja-odgovori dovoljna za prolaz?
najbolja ti je ona skripta od 55str koja se vodi u skriptarnici kao najpopularnija. nakon svakog poglavlja ima i pitanja koja se često nalaze u ispitu i tako ujedno možeš provjeriti naučeno.

kristinac

I ja sam jedna od starih, što se predavanja tiče pa nismo ih bili obavezni slušati ni kao izvanredni prije a kamoli sad, ne vjerujem da treba, inače fakat ne nastavljam studij meni je nemoguća misija još na predavanja hodati u večernjim satima, nemoj me plašiti:hm:
hej a kako ćemo znati da su nam molbe uspješno riješene, da zovemo ili kaj? meni nitko niš nije rekao nego da pratim web stranice faksa...

Odisseya

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
hej a kako ćemo znati da su nam molbe uspješno riješene, da zovemo ili kaj? meni nitko niš nije rekao nego da pratim web stranice faksa...
nama su rekli da će nas zvati ili objaviti na webu koji dan će odvojiti samo za nas pa ćemo taj dan morati ići tamo i vidjeti sa njima što su riješili svakome pojedinačno.

kristinac

nama su rekli da će nas zvati ili objaviti na webu koji dan će odvojiti samo za nas pa ćemo taj dan morati ići tamo i vidjeti sa njima što su riješili svakome pojedinačno.
hvala puno...možemo se sada vratiti politologiji..:)

ivana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozz!
Zanima me to pisanje eseja...na koji način se to piše?! on da temu tj.pitanje i što onda to obrazložiti svojim riječima ili?!

bihter

Pozz!
Zanima me to pisanje eseja...na koji način se to piše?! on da temu tj.pitanje i što onda to obrazložiti svojim riječima ili?!
Ma nije ti to esej, to ti je samo malo opširnije pitanje na koje moraš odgovoriti sa par rečenica

kristinac

najbolja ti je ona skripta od 55str koja se vodi u skriptarnici kao najpopularnija. nakon svakog poglavlja ima i pitanja koja se često nalaze u ispitu i tako ujedno možeš provjeriti naučeno.
misliš na ovu s foruma? (stariji sam student pa mi je sve to nepoznanica:shock:)

buncek

Molim Vas da li netko zna kada je prvi kolokviji iz politologije i koja poglavlja obuhvaća?
Unaprijed zahvaljujem.

Ivana, što se tiče eseja jučer na predavanju je profesor rekao da npr. bihevorizam i ti pišeš sve što znaš o istome ili objasni interpretativnu sociologiju. Eto eseji su takvog tipa.

mama2507

Da li itko uči po skripti Skripta iz politologije.zip (144,2 kB) autorice Dijana 2 od
25.11.2007. ili nekoj drugoj?
Kada su predavanja iz politologije?

Nerea

Da li itko uči po skripti Skripta iz politologije.zip (144,2 kB) autorice Dijana 2 od
25.11.2007. ili nekoj drugoj?
Kada su predavanja iz politologije?
to je najbolja skripta iz politologije. ima 55str. ja sam učila samo po toj skripti i položila s 4.

ivana

<Koliko ti je vremenski trebalo za naučiti..unam da je to individualno..no svejedno...ta politologija mi se čini kao neki blagi užas..no vidjet ću kad krenem učiti

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Meni, tri tjedna, prije nekoliko godina. :) Ne znam je li i danas knjiga ista. Barry Axford, i družina... Učio sam po pitanjima, jer za opsežniji pristup nisam imao vremena ni volje. ;) Nije da se ponosim, ali tako je.

Maree

Ekipa, barem oko politologije se ne dajte uplašiti! Ovaj predmet je čitljiv i nije dosadan.Učite ga iz skripte od 55str i ništa drugo vam ne treba. Kažem vam iz iskustva. Ja knjigu nisam mi imala, a kamoli pročitala. I dobila sam 3. Politologija je ok predmet, dovoljno je 15ak dana da se nauči. Sretno svima!

irene

Hejj izvanredni studenti !!
Jel tko bio na predavanjima Politologije,,, trenutnim koji se izvode od 24. 25. i 28.10.2013. ?

MajaF

Ekipa, barem oko politologije se ne dajte uplašiti! Ovaj predmet je čitljiv i nije dosadan.Učite ga iz skripte od 55str i ništa drugo vam ne treba. Kažem vam iz iskustva. Ja knjigu nisam mi imala, a kamoli pročitala. I dobila sam 3. Politologija je ok predmet, dovoljno je 15ak dana da se nauči. Sretno svima!
U potpunosti se slazem, skripta od 55 str. je zakon ! :)

karanica

Udavača
stavio je profesor predavanja na stranicu fakulteta.
Raspored upisa za one koji prelaze sa starog na bolonjski program, bit će objavljen u ponedjeljak, 4. studenog 2013.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks