AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Pravo Europske unije

IHUZEJ

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Možete li nam reći budući vidim da idete na predavanja kakve je informacije dala prof. vezano za ispit, ja sam izvanredni pa je nama predavanje tek u 3. mj. a možda bi ranije izašla na ispit, da li je dobra ova skripta u skriptarnici da li ste malo pogledali, hvala

krika23

što se tiče predavanja za izvanredne, možeš ići na predavanja s redovnima i izlaziti na kolokvije. to bi sugerirala

krika23

pa prema tome što prof kaže, na ispitu (kolokvijima) možemo imati knjige, skripte, bilježnice. kažu da nije komplicirano. samo se treba dobro snalaziti po gradivu i razumjeti

sweetbaby

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jel bi netko bio ljubazan pa mi napisao koji su točno slučajevi potrebi za ispit da sad ne tražim po stranicama, i ako bi mi mogao reći da li ima negdje skripta ili nešto gdje su točno i ukratko opisani i o čemu se u njima radi, u knjizi mi je to sve zbrkano a ni ona skripta u skriptarnici nije niš bolja. Hvala :)

martina_sk

Administrator
Jel bi netko bio ljubazan pa mi napisao koji su točno slučajevi potrebi za ispit da sad ne tražim po stranicama, i ako bi mi mogao reći da li ima negdje skripta ili nešto gdje su točno i ukratko opisani i o čemu se u njima radi, u knjizi mi je to sve zbrkano a ni ona skripta u skriptarnici nije niš bolja. Hvala :)
Skripta autorice snjeguljice na pravokutniku. A slucajevi pisu tu u temi, prolistaj malo, nema previse postova u temi.

sweetbaby

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Evo dojmova sa današnjeg ispita. Bile smo samo jedna cura i ja. Samo sam ja prošla. Profesorica je jako ugodan ispitivač, pomaže, postavalja dosta podpitanja ako negdje zapneš, pa to dosta pomogne. Ispit je trajao par min. Pitanja su uobičajena. Sve ono što se vrti po forumu.

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Evo dojmova sa današnjeg ispita. Bile smo samo jedna cura i ja. Samo sam ja prošla. Profesorica je jako ugodan ispitivač, pomaže, postavalja dosta podpitanja ako negdje zapneš, pa to dosta pomogne. Ispit je trajao par min. Pitanja su uobičajena. Sve ono što se vrti po forumu.
čestitam na prolazu kolegice!!! :) iz čega si učila?

martina_sk

Administrator
šta je ta skripta dobra .tako da se učim,i ta neka pitanja
ta je skripta dobra samo za presude i to ukratko, ono što je najbitnije za njih, vjerujem da je to dovoljno. ali ne treba ni sve presude iz te skripte, pogledaj si malo par str unazad, napisala sam koje trebaju, to su one koje se uče na predavanjima. a za ostalo je najbolja knjiga, ne znam jel za to ima kakva skripta.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks