AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Predavanja za treću godinu

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel netko zna dali su predavanja iz predmeta smjera (upravno pravni smjer) obvezni za izvanredne studente?

natalija

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Sastanak u vezi obavljanja stručne prakse održat će se 10.2. (četvrtak) u 16.30 h,
Gundulićeva 10, dvorana IV/I.kat.

tiky

rekli su da praksa počinje početkom 3. mjeseca, a jos nisu stavili popis na net... dal zna netko nešto o tome?

Prčiguz

rekli su da praksa počinje početkom 3. mjeseca, a jos nisu stavili popis na net... dal zna netko nešto o tome?
Informacija o početku obavljanja prakse u ak.god. 2010/2011

danas u 12:01
Uređeno: danas u 12:06

Obavijest o rasporedu obavljanja prakse za studente koji će praksu obavljati u prvoj polovini ožujka (od 7. ožujka 2011.) objavit će se početkom sljedećeg tjedna.

Studenti koji su se obratili voditeljici prakse sa zamolbom za obavljanje prakse u određenom terminu ili mjestu obavještavaju se da će njihovim zamolbama biti udovoljeno. Obavijest o njihovom rasporedu obavljanja prakse također će biti objavljena početkom sljedećeg tjedna.

natalija

molim vas da netko od izvanrednih napiše da li je bilo što važno na predavanjima za 3.godinu? npr.o ispitu , literaturi? hvala

ana15

Zanima me za vjezbe iz upp-a dal profesor kontrolira tko dolazi? Nisam bila prvi put...

Tihana I.

molim vas da netko od izvanrednih napiše da li je bilo što važno na predavanjima za 3.godinu? npr.o ispitu , literaturi? hvala
ne moraš biti na predaVAnjima ali svakako ti je korisno,pošto znaš da se na našem faksu stalno mijenja literatura...

Leptiric_20

Zanima me za vjezbe iz upp-a dal profesor kontrolira tko dolazi? Nisam bila prvi put...
prvi puta nije bilo niti potpisa niti prozivanja, a koliko sam skužila da će kontrolirat jer rekao je da smijemo tri puta izostat, te da na predavanja ponesemo bilježnicu, zakon o upravnom postupku i uredbu o natpisnoj ploči i zaglavlju jer će nam to trebat za pisanje vježbi

laminat

da li izvanredni studenti mogu ici na predavanja za redovne?
Ako baš hoćeš,na predavanja za redovne možeš pozvat i svoje frendove iz srednje koji sad studiraju recimo ekonomiju,učiteljski i FER ili su zaposleni u ZG cestama..Samim time proizlazi da ti možeš normalno i bez ikakvog ustručavanja pohađat predavanja za redovne makar si izvanredan..

A sad,vjerojatno te zanima i dal možeš izlazit na kolokvije ako si izvanredan..to se probaj dogovorit s profesorima,vjerujem da ti neki od njih budu izašli ususret..Recimo mislim da ti iz UPP-a (Šikić i ekipa) budu dozvolili pošto se piše kolokvij iz jednog dijela gradiva,oni su svi redom dobrodušni ljudi (iako u zadnje vrijeme počinjem sumnjat u Ofakovu :) )

Andreja

a jel može netko objesniti što se radi na informatickoj radionici?
jesi redovan ili izvanredan student? ako i izvanredan, niš posebno nismo radili, bili smo na pravnom u njihovoj informatičkij dvorani, sjuedili za kompjutorima, i pratili predavanje kak nam je on govorio da uđemo na neke stranice i tražili neke podatke...

monii

Nisam sigurna gdje bih postavila ovo pitanje... uglavnom zanima me kako stoje stvari s pismenim/usmenim ispitima na trecoj godini. Koliko ima kojih? Hvala :)

Andreja

Nisam sigurna gdje bih postavila ovo pitanje... uglavnom zanima me kako stoje stvari s pismenim/usmenim ispitima na trecoj godini. Koliko ima kojih? Hvala :)
upravno postupovno pravo i vježbe, lokalna samouprava i nomotehnika su pismeni, a ostali su svi usmeni, zapravo ovisi koji smjer upisuješ, u upravno - pravnom su svi usmeni, a i mislim da su izborni svi usmeni.

Nirvana

jel mogu izvanredni u informatičku radionicu sa redovnima
kakav je uopće ispit iz tog predmeta
isto tako nomotehnika, što se piše na ispitu

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
jel mogu izvanredni u informatičku radionicu sa redovnima
kakav je uopće ispit iz tog predmeta
isto tako nomotehnika, što se piše na ispitu
Izvanredni inače nemaju radionacu sa redovnima, ako se ne varam oni samo 2 dana toga imaju. No ako netko želi od izvanrednih ić na radionicu redovnih neka se javi profesoru pa pita je može.
Ispita nema, samo se dobije potpis u indeks na kraju semestra.

Mike7

Zna li netko hoće termini održavanja svih 3 vježbi za izvanredne biti objavljeni na stranici veleučilišta?
Kako je to do sada bilo?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks