Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
u 8:30Također sretno, u koliko sati imaš?
Početno slovo prezimena?u 8:30
[DOUBLEPOST=1523117828,1523117783][/DOUBLEPOST]
u 8:30![]()
Izasla sam u 2.mj na druhi rok, za to sam učila 2 mjeseca i pala, sad izlazim učim 10 dana tj. ponavljam@manuelicaa i @Ernych Koliko dugo već spremate ispit? Ja planiram 4.6., prvi put.
Ali to ti je sve individualno, ja iskreno ne znam više kako da to učim, prilično mi je komplicirano, ali sam si olakšala s njihovim prezentacijama, a ništa čuj prvih mjesec dana sam iščitavala i biljezila bitno, a zatim sam mjesec dana intenzivno učila. Na prvom roku me je rušio, i to s namjerom me je rušio, onak pitao me je u toliku srž da sam se jednostavno pogubila. Sutra mi je drugi izlazak, i kod prof. Vukorepe sam i iskreno se nadam da će biti uspješno, jer sam uložila dosta truda u ovo.@manuelicaa i @Ernych Koliko dugo već spremate ispit? Ja planiram 4.6., prvi put.
Sa O mi počinje prezime, kod koga bi trebala biti idući put ako sad ne prođem, jel znaš otpilike?Početno slovo prezimena?
Ja nekih mjesec dana ali radim, tako da svjesna sam da nije ni približno dovoljno ali probati ću...@manuelicaa i @Ernych Koliko dugo već spremate ispit? Ja planiram 4.6., prvi put.
Držim fige. Javi dojmove.Na prvom roku me je rušio, i to s namjerom me je rušio, onak pitao me je u toliku srž da sam se jednostavno pogubila. Sutra mi je drugi izlazak, i kod prof. Vukorepe sam i iskreno se nadam da će biti uspješno, jer sam uložila dosta truda u ovo.
Koliko na dan učiš? Imaš neki sistem sa zakonima? Meni su zakoni koma. Uopće ne znam što je bitno, a što nije.Ja nekih mjesec dana ali radim, tako da svjesna sam da nije ni približno dovoljno ali probati ću..
Držim fige. Javi dojmove.
Koliko na dan učiš? Imaš neki sistem sa zakonima? Meni su zakoni koma. Uopće ne znam što je bitno, a što nije.
Trebalo bi biti gotovac početak, grgurev sredina i vukorepa kraj.Zna netko koja će biti rotacija profesora na sljedećem roku u 6.mj?
Kod koga je, od njih troje, najbolje izaći na ispit?Trebalo bi biti gotovac početak, grgurev sredina i vukorepa kraj.
Grgurev definitivno, kod nje mi je bio prvi i jedini izlazak. Žena je smirena, ljubazna i veseli se s tobom kad ti ima priliku dat više od 2. Radno mi je općenito bilo zanimljivo za učit, a i malo je prenapuhano po ppitanj težine, tako da nemaš brigeKod koga je, od njih troje, najbolje izaći na ispit?
Međunarodna organizacija radaKaže negdje naslov u prezentacijama o kolektivnim ugovorima: "uloga MOR-a".
Što je MOR?
svakako javiProšao sam nekih 30 str zakona o radu i čini mi se ok,ali literatura je ogromna.Da li je moguće pripremiti ovaj predmet za mjesec dana uz rad??
Kažeš "zabavno" na moj post.uff..moje iskustvo s radnim je baš opako![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.