AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Radno i socijalno pravo

Mari123

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
U 10 h, tmt 3 soba 40
[DOUBLEPOST=1528367902,1528184228][/DOUBLEPOST]Evo dojmova o prof Ivi. Mislim da nam se netko smilovao kad nam je nju poslao haha, preeeeodlicna ke prof, nas tri cure bile i sve tri smo prošle i dobile 3, za ostatak ne znam. Izvukla sam kartice konvencije i preporuke, raspored radnog vremena i prava na osnovi mirovinskog osiguranja. Pitala je dosta pod pitanja ali sve u sklopu teme koju si izvukao što je meni bilo odlično jer je dizala ocjenu na tome. Bio mi je prvi izlazak pa ne znam Kakvi su ostali ali sa obzirom što sam čula prof iva je čudo :)) sretno svima !

Jel znaš možda tko je još ispitivao?

fairyr

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
moja pitanja su bila mor, posebni uvjeti za obiteljsku mirovinu kod bračnog druga i prijam u državnu službu i načini popunjavanja radnih mjesta.
profesorica je stvarno super, piše se koncept pa po tome odgovara, još nam je pripremila i vode za popit hahah, pita podpitanja ali s time samo još olakša jer se sjetiš nekih stvari koje nisi odmah rekao

JOIN-t

Prošao sam knjigu, ali nekako mislim da su zakoni primarni, idem sad na ispit 18.06.2018 i učim kao luđak.
Ono što me zanima su konvencije i preporuke, mislim što točno o njima treba reći ukratko.Hvala

josipajj

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Prošao sam knjigu, ali nekako mislim da su zakoni primarni, idem sad na ispit 18.06.2018 i učim kao luđak.
Ono što me zanima su konvencije i preporuke, mislim što točno o njima treba reći ukratko.Hvala
Tu sam pricala o tome što je jedno a što drugo, ono da su koncencije opce dok preporuke tumace konvencije blabla, koja su obilježja i di su u hijerarhiji, na što je ona imala pod Pitanja u vezi prava slučaja i još nečega nemam pojma više, mislim da je ona mene na jednu karticu još cca 6 7 podpitanja sigurno pitala
[DOUBLEPOST=1528708090,1528708041][/DOUBLEPOST]
Prema arhivi pitanja iz ove teme, čini se da trebamo.
Znam da je jedan decko izvukao polazni faktor na zadnjem roku
[DOUBLEPOST=1528708166][/DOUBLEPOST]
Ovaj dio iz knjige jel dovoljno proći po skripti?
Je!! Skripta od rabbit roe je i više nego dovoljna

JOIN-t

Da li često pitaju zakon o reprezentativnosti, jer se polomim dok samo pročitam. Ono što sam vidio po pitanjima baš i ne, ali lijepo molim ako tko zna da javi.Hvala.

JOIN-t

da li je dovoljno naućiti zakone o mirovinskom, zdravstveno, zakon o državnim službenicima i zakon o radu i knjige za prolaz.

Hvala

Nataša S

Jel bio netko na proslom roku? Ko je ispitivao?
Kojim danom obicno budu usmeni?
Malo me pocinje prat panika pa za pocetak ova pitanja tehnicke prirode

JOIN-t

Ispit j e u11 kod prof. Bjelinski, čuo sam da je ona OK, ali kad znaš svi su ok. Zdravstveno i prava za slučaj nezaposlenosti nadam se da neće pitat:)

JOIN-t

sretno svima!!
[DOUBLEPOST=1530293595,1530292987][/DOUBLEPOST]sad sam malo bolje pogledao,piše da je ispit u srijedu 04.07.2018,kaj ne bi svi trebali imati u ponedjeljak usmeni??

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks