Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
što je tu trebalo reći? jel načela solidarnosti i uzajamnosti? jel to trebalo objasniti? što drugo uopće ima...-načela mirovinskog osiguranja kod generacijske solidarnosti
Da, sve objasniti, ona je još postavljala potpitanja, tj. pomagala kolegici da točno kaže. J bih ti sad to objasnila, ali stvarno ne znam to pitanje.što je tu trebalo reći? jel načela solidarnosti i uzajamnosti? jel to trebalo objasniti? što drugo uopće ima...
pa ne piše o tome ništa više u zakonu. možeš samo objasniti ono što znaš o tome ovako iz života.Da, sve objasniti, ona je još postavljala potpitanja, tj. pomagala kolegici da točno kaže. J bih ti sad to objasnila, ali stvarno ne znam to pitanje.
ma tak sam si i mislila ali kad oni pitaju koji su rizici, a ne za koje slučajeve se osiguravaju pa nisam sigurna što treba reći. hvala još jednomJa ti te rizike baš i nisam znala, ali nekako sam se izvukla. Dakle osiguranici u OZO se osiguravaju za rizik bolesti, profesionalne bolesti, ozljede izvan ili na radu. I onda me je pitala koja prava se ostvaruju na temelju tih rizika. Pravo na zdravstvenu zaštitu i pravo na novčanu naknadu, pa jos nabrojati što spada u koje pravo.
Da, pazi koje kartice vučeš hehe. Sretno i javi kako je prošlo, držim fige!:wink5:ma tak sam si i mislila ali kad oni pitaju koji su rizici, a ne za koje slučajeve se osiguravaju pa nisam sigurna što treba reći. hvala još jednomsad se samo trebam nadati dobrim pitanjima sutra
)
da, upravo to!što je tu trebalo reći? jel načela solidarnosti i uzajamnosti? jel to trebalo objasniti? što drugo uopće ima...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.