Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
tu je popis literature s tim da knjigu nije potrebno učiti http://www.pravo.unizg.hr/RSP/literatura/upravni_studij_-_rsp_-_literatura_od_01062012znaci ispit se odnosi na literaturu ; zakon o radu, zdravstvenom i mirovinskom? samo to ?
i jel je dovoljna ona skripta od 75 str sa pitanjima i odgovorima .. ?
ja isto mislim da je to to, ali mislim da ima jedan članak u ZOR-u o tome. sad sam pretražila zakon al ga ne mogu naći. negdje je u prvoj polovici zakona.5) Poslovi s posebnim uvjetima rada?
-nisam sigurna na što se pitanje odnosi, možda na rad na poslovima na kojima se ni uz primjenu mjera zaštite zdravlja i sigurnosti na radu, radnika nije moguće zaštititi od štetnih utjecaja uvjeta rada. takav radnik radi u skraćenom radnom vremenu. mislim da se ovo pitanje odnosi na Zakon o zaštiti na radu, ali nisam ziher.
Mislim da vam je to čl. 21 ZORja isto mislim da je to to, ali mislim da ima jedan članak u ZOR-u o tome. sad sam pretražila zakon al ga ne mogu naći. negdje je u prvoj polovici zakona.
ja bih rekla starost, invalidnost i smrt, prema čl. 3 ZOMO-a:Mislim da vam je to čl. 21 ZOR
Rizici u MO su; bolest, ozljeda na radu, profesionalna bolest, smrt, da li je to točno?
upravo mi je javila kolegica: 3.7. u 09h, Grgić, TMT 3Da li ima netko tko ide na ispit po starom programu- znate li kad je?
Izvlačile ste kartice ili vam je sama prof. postavljala pitanja?I nakon treće sreće, zbogom radno!!! Prošla kod Grgurev, koja je super profesorica, ne traži detalje, maksimalno se trudi dati dva, postavlja dva, tri zamjenska pitanja, ruši baš ako se ne znaju osnove. Recimo, kolegica nije briljirala, pa ju je za prolaz pitala uvjete za prijevremenu starosnu mirovinu, a ova nije znala.. Moja pitanja su bila: Zaštita sindikalnog povjerenika, Udruge radnika i poslodavaca, te Vrste invalidnosti i tjelesno oštećenje. Sretno svima.. Bacam se na građansko da očistim te repove s druge godine..![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.