Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Hvala ti puno kolega!Mislila je na moć iz knjige Perko Šeparović, one vrste prema Galbraithu i osnove moći prema Frenchu i Ravenu, ali ja sam to sve iskombinirao s 3 dominantna tipa moći u sklopu teorije organizacijskog konflikta i moći
Smith, Marx i Durkheim se nalaze u knjizi Upravljanje u suvremenoj državi od Pusića na str. 2.-5.Kolegice i kolege, molim pomoć u vezi pitanja koja prof. Džinić postavlja: smith, marx, durkheim, likert. Isto tako, ne znam detalje, ali postavlja pitanje nešto kao: jednosprežno / dvosprežno. Molim odgovor na ova pitanja ili barem naznaku o čemu se radi. Unaprijed zahvaljujem!
Ja imam clanak od pusica i knjigu od koprica pa mi posalji mail na pmda li netko ima potrebnu literaturu za ovaj ispit na mailu da mi proslijedi?
Puno hvala unaprijed.
Odmah mi je lakše jer znam da nisam sama.ja idem
Našla sam ovo jednosprežno, dvosprežno - organizacijsko učenje u knizi od Koprića na str. 95.Kolegice i kolege, molim pomoć u vezi pitanja koja prof. Džinić postavlja: smith, marx, durkheim, likert. Isto tako, ne znam detalje, ali postavlja pitanje nešto kao: jednosprežno / dvosprežno. Molim odgovor na ova pitanja ili barem naznaku o čemu se radi. Unaprijed zahvaljujem!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.