Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
idem ja al ja sam sa preddiplomskog strucnog studija.. :/ al je ista literatura samo sto vi imate vise ove druge knjge perko šeparović..Da li netko ide na rok iduci tjedan?
Nazalost to je post od 2015Jel postoji mogucnost da na ovom roku ispituje Musa? Pise da dinicke nema do 18. Prosinca
nije..pogledaj bolje na stranici Katedre za upravnu znanostNazalost to je post od 2015
Ajmeee fkt !!!!!!jbmu ziher ce giljevic bit nema nade za menenije..pogledaj bolje na stranici Katedre za upravnu znanost
možda baš musa budeAjmeee fkt !!!!!!jbmu ziher ce giljevic bit nema nade za mene
Daj Boze...iz tvojih usta u Bozje usimožda baš musa bude
al musa je ipak musaProf. Giljević je stvarno u redu i korektan ispitivač.
Ulazi se po troje i svakome prvo podijeli pitanje, tako da dok jedna kolegica odgovara, ostalo dvoje ima vremena razmisliti o svome pitanju i što će mu odgovoriti.
Pitao je 2 pitanja i ako pričate ne postavlja potpitanja. Sve smo prošle.
A kaj voli pitat najvise? Oko cega se bazira?Prof. Giljević je stvarno u redu i korektan ispitivač.
Ulazi se po troje i svakome prvo podijeli pitanje, tako da dok jedna kolegica odgovara, ostalo dvoje ima vremena razmisliti o svome pitanju i što će mu odgovoriti.
Pitao je 2 pitanja i ako pričate ne postavlja potpitanja. Sve smo prošle.
I jaaaaa )))ja sam kod muse u srijedu
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.