AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Teorija organizacije

tonka20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da li netko ide na rok iduci tjedan?
idem ja :) al ja sam sa preddiplomskog strucnog studija.. :/ al je ista literatura samo sto vi imate vise ove druge knjge perko šeparović..

Gru

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Možda, iako mislim ako nas ne bude puno da će ispitivati Giljević, budemo vidili u petak. Samo da budu normalna pitanja!

Marinchy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Prof. Giljević je stvarno u redu i korektan ispitivač.
Ulazi se po troje i svakome prvo podijeli pitanje, tako da dok jedna kolegica odgovara, ostalo dvoje ima vremena razmisliti o svome pitanju i što će mu odgovoriti.
Pitao je 2 pitanja i ako pričate ne postavlja potpitanja. Sve smo prošle. :)

mare1205

Ulazi se po troje i svakome prvo podijeli pitanje, tako da dok jedna kolegica odgovara, ostalo dvoje ima vremena razmisliti o svome pitanju i što će mu odgovoriti.
al musa je ipak musa :)

tonka20

A kaj voli pitat najvise? Oko cega se bazira?

Dolla

Miss Gates
Hvala Bogu da se Musa vratila, ona je odlična ispitivačica i ima svoja, normalna pitanja, za razliku od nekih. Dođem i ja u srijedu! :)

tonka20

jel mi može netko reći što je teorija kontingencije.. i što su "sukobi"..nemam to u skripti.. :(

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks