Klaudija
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Nisu glupa pitanjaOprosti na glupim pitanjima, ali odakle početi? To se piše ispit ili mi nešto sami smišljamo? Ili samo moram naučiti ZUP
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nisu glupa pitanjaOprosti na glupim pitanjima, ali odakle početi? To se piše ispit ili mi nešto sami smišljamo? Ili samo moram naučiti ZUP
Nisu glupa pitanjakolko sam ja upoznata, prof daje "temu" odnosno neku situaciju za ostvarenje nekog prava/obveze/interesa stranke po kojoj moraš ti prepoznati koji je to članak iz ZUP-a. Možda zvuči komplicirano, ali nije
ne moraš učiti ZUP napamet ali definitvno si prođi kroz njega i par puta pročitaj da si možeš predočiti o čem se radi u zakonu. Ako treba pošaljem na mail primjere napisanih rješenja.
Hvala punoo cure! Ako nije problem, može na mail primjeri! [email protected] Super steUPP vježbe su išle za tim da si dobio jednu određenu i konkretnu situaciju i ti moraš pisati rješenje. Ono što se očekuje na vježbama je da znaš navesti sve elemente jednog rješenja, znači: grb, naziv RH, naziv tijela, pa uvod pa izreku pa obrazloženje pa uputa o pravnom lijeku pa pečat, potpis i kome se dostavlja, eto to je gledao prof. Turudić tamo neke godines time da ipak gleda i malo pismenosti i trebaš se postaviti u ulogu da si ti referent koji rješava određenu upravnu stvar. nadam se da je jasno
![]()
Imam ja, poslala sam većnemam primjera....
Ne mora se poloziti upp..predavanja su i onda se pise kako su vec kolegice navele...Pozdrav,
Je li uvjet položiti UPP prije izlaska na Vježbe iz UPP?
Koliko otprilike treba za spremiti vježbe?
Samo zakoneSta trebamo tocno učiti tj koju literaturu za ovaj predmet? Samo zakone ili i knjige one?
U 9Pozdrav, zna netko u kolko sati je sutra objava rezultata?
Ako imas ocjenu u indeksu nema razloga da ih opet moras polagati Pozdrav svima. Imam jedno pitanje. Prastari sam student koji je evo odlucio privest ovo kraju. Polozila sam vjezbe iz Uppa odaaaavno, medutim pretpostavljam da to vise ne vrijedi. E sad, imam namjeru izac na ispit Uppa sad 3.6 ali sto je sa vjezbama? Vidim da je rok za prijavu vjezbi bio negdje u 3mj sto ja nisam prijavila. Sad me zanima mogu li kad kasnije ili moram cekat slj akademsku godinu i hoce li mi se ponistit ovaj ispit(ako prodem...). Uglavnom, hvala na odgovoru![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.