Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
I mene također zanima... HvalaMože li netko javiti kad je ispit idući tjedan? Thnx.
Prema vodiču:može mi netko reći da li ima rok iz zemljišno-knjižnog u 4.mjesecu i kada,ako ima?
hvala
I ja isto spremam ispit za 4 mj.Dobila sam skriptu od jedne cure,ona kaže da je skripta proširena i sadrži izmjene zakona i da je samo po njoj učila i da je to više nego dovoljno.Pozdrav svima, pogotovo onima koji spremaju zemljišno knjižno pravo za 4 mjesec. Učim iz knjige i molim vas kako da ja znam kako da si pomognem što se tiče promjena iz knjige. Koje su to promjene ? Da sad uspoređujem sa zakonom izgubit ću puno vremnena. Puno hvala unaprijed..
Kako ti je najlakše da mi je pošalješ, ako ti nije teško, poštom ili mailom, hvala ti unaprijed. Samo mi javi čim prije.I ja isto spremam ispit za 4 mj.Dobila sam skriptu od jedne cure,ona kaže da je skripta proširena i sadrži izmjene zakona i da je samo po njoj učila i da je to više nego dovoljno.
Ako hoćeš pošaljem ti skriptu pa možeš usporedit sa knjigom
Mailom,pošalji mi ga u ppKako ti je najlakše da mi je pošalješ, ako ti nije teško, poštom ili mailom, hvala ti unaprijed. Samo mi javi čim prije.
Mailom,pošalji mi ga u pp
Ma jesam,pa kaj nisi dobila???Ćao Nina2, jesi li mi poslala skriptu, ako nisi molim te daj mi je pošalji?
Nažalost nisam, cijeli dan gledam al ništa mi nije stiglo..Ma jesam,pa kaj nisi dobila???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.