Molila bih ujedno ako netko zna kad prof. Matanovac ima konzultacije...Pozdrav svima, ima li netko tko je bio sad na ispitu iz zemljišno knjižnog pa da kaže kako je bilo, kakva je bila prolaznost, tko je ispitivao?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Molila bih ujedno ako netko zna kad prof. Matanovac ima konzultacije...Pozdrav svima, ima li netko tko je bio sad na ispitu iz zemljišno knjižnog pa da kaže kako je bilo, kakva je bila prolaznost, tko je ispitivao?
Utorkom od 16:00 do 17:30, TMT 3, soba 301/III.Molila bih ujedno ako netko zna kad prof. Matanovac ima konzultacije...
Ja sam položila taj ispit ali onda još nije bilo te odredbe, znači prije sam položila građansko. Želim ti samo savjetovati da si prije položi građansko jer će ti biti teško učiti i povezivati bez položenog. A i neki profesori (konkretno Keglević) vole pitati i neke stvari iz građanskog.Zanima me da li je netko od kolegica/kolega koji studiraju po starom programu izasao na ovaj ispit (i polozio?) a da nije polozila/polozio gradjansko, s obzirom na odredbu da mi po starom mozemo polagati ispite s trece s jednim nepolozenim s druge.
Samo bih htjela napomenuti da je Ana Keglevic na studijskom boravku u inozemstvu.Ja sam položila taj ispit ali onda još nije bilo te odredbe, znači prije sam položila građansko. Želim ti samo savjetovati da si prije položi građansko jer će ti biti teško učiti i povezivati bez položenog. A i neki profesori (konkretno Keglević) vole pitati i neke stvari iz građanskog.
Ispit je izgleda u srijedu ,i ja se mučim s ovim ,kao ono izborni predmet a teže za naučit od radnog ha ha...ej ljudi bok, zašto nitko ništa ne piše na ovom forumu???
Jel znate možda kad je ispit iz ZZK-a?!
danas sam bila na faksu i ništa nisu izvjesili!!
Javite se, netko...
ej Freya bok, kako ide učenje ZZK-a??
Meni baš i neide, dosta je zeznuto, moraš štrebati a meni to baš i ne ide na 30 stupnjeva temp.Jel izlaziš na ispit?Danas sam bila na faksu al ne piše ništa kad je ispit!To mi je čudno jer je već četvrak...
Bila sam kod njega na prošlom roku i pala sam,više nisam sigurna koliko nas je bilo ali nas 3 koje smo zajedno ušle je srušio .Nismo se baš proslavile.,u biti niti jedna nije niš znala previše a pitanja i nisu bila tak nešto preteška.bok nina 2, da ispit je u srijedu 16.6. u 8h ujutro,koma...tako rano!!!
i ja se mučim s učenjem, ima ga dosta i sve mi se čini bitnim, neznam
šta će biti od toga...kao to je izborni,katastrofa!!!
valjda nije tako strog i zahtjevan, znaš ti išta o tom Hanu?!
Bila sam kod njega na prošlom roku i pala sam,više nisam sigurna koliko nas je bilo ali nas 3 koje smo zajedno ušle je srušio .Nismo se baš proslavile.,u biti niti jedna nije niš znala previše a pitanja i nisu bila tak nešto preteška.
Nije on baš tako strog al moraš barem nešto znat.[/QUOTgu
Ajme, nisam ni ja baš da se mogu pohvaliti sa nekim znanjem!
A šta vas je pitao,jel se možeš sjetiti nekih pitanja?
Jel izlaziš sad na ispit?:unsure:
Koja pitanja vas je pitao??Bila sam kod njega na prošlom roku i pala sam,više nisam sigurna koliko nas je bilo ali nas 3 koje smo zajedno ušle je srušio .Nismo se baš proslavile.,u biti niti jedna nije niš znala previše a pitanja i nisu bila tak nešto preteška.
Nije on baš tako strog al moraš barem nešto znat.
PLEASE...napiši neka jer nitko na forumu baš ne piše kakva pitanja se vrte kod njega?!
Imaš par postova prije hrpu pitanja od njega objavila je XXX.Bila sam kod njega na prošlom roku i pala sam,više nisam sigurna koliko nas je bilo ali nas 3 koje smo zajedno ušle je srušio .Nismo se baš proslavile.,u biti niti jedna nije niš znala previše a pitanja i nisu bila tak nešto preteška.
Nije on baš tako strog al moraš barem nešto znat.[/QUOTgu
Ajme, nisam ni ja baš da se mogu pohvaliti sa nekim znanjem!
A šta vas je pitao,jel se možeš sjetiti nekih pitanja?
Jel izlaziš sad na ispit?:unsure:
Koja pitanja vas je pitao??
PLEASE...napiši neka jer nitko na forumu baš ne piše kakva pitanja se vrte kod njega?!
Nas je pitao obnova-dopuna ZK,zemlj.knj.postupak,zabilježba prvenstvenog reda,plomba.To je pitao dok sam ja još bila unutra a kaj je poslje pitao ne znam
Prijava 23.-24.6., polaganje 5.-9.7.Molim lijepo, ako netko zna kada su prijave i polaganje za zemljišno knjižno u 7. mjesecu?
Ucila sam po knjizi i Zakonu. Zakon sam skinula ovdje Zakon o zemljišnim knjigama - Zakon.hr. To je procisceni tekst. S time da sam izlistala iz Narodnih novina koje su to promjene bile i onda sam si u tom prociscenom tekstu oznacila sto se to promijenilo i samo te clanke ucila iz Zakona jer je sve ostalo u knjizi. Tih izmjena nema puno ali treba ih znati. Neke sam stvari pokusala proci iz skripte, ali to je ostalo na pokusaju jer nisam tip za skripte (svaku moram nadopuniti!:dryA daj mi reci freya po čemu si ti to učila i kako dugo, te koje su to promjene koje moramo znati?
hej, pa tek smo obavili prijave, još nije izvješeno kada će biti ispit. Jel se ti spremaš za ovaj rok u 7. mjesecu. Znaš li da li se zemljšno knjižni postupak može učiti iz knjige i gdje se nalaze izmjene. Ako znaš molim te napiši.Zna li netko kad je ispit?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.