london
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
može. mora jer i ja ću takoDa li se stigne naučiti politologija za prolazak do četvrtka? kampanjac- što ćeš
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
može. mora jer i ja ću takoDa li se stigne naučiti politologija za prolazak do četvrtka? kampanjac- što ćeš
Imaš u skriptarnici pitanja i odgovore-184 pitanja i odgovora!Ja idem na ispit 04.07.,imaš kakav savjet,kakvi su na ispitu,kakav je pismeni-usmeni,svejedno!ljudi aj ko ima ljubazan da napiše pitanja sa pismenog sa ovog roka.. nisam bila,a slj.mi je komisija... HVALA PUNO
pa gle, sve je to individualno. nekima je super,nekima koma.Kolege, kako je na usmenom kod profesora Ravlića?
pa gle, sve je to individualno. nekima je super,nekima koma.
uglavnom, vučeš karticu sa 3 pitanja, kaže ti da si biraš pitanje koje najbolje znaš pa s njim kreneš odgovarat... sve u svem, ako ti se posreće pitanja koja znaš nemaš problema
Ne može. Tada bi svi "u mirovanje", abolirani od školarine, polagali ispite.Da li netko možda zna, kad te oslobode od plačanja školarine, to se inače zove "mirovanje", platiš samo upisninu od 300 kn, i pretpostavljam da možeš normalno izlaziti na ispite??
Hvala punooooBok Lanna!!
Politologija ti nosi 7 bodova, ta skripta bi ti navodno trebala biti dovoljna. Ispit ima lako pamtljivo gradivo, trebaš normalno učiti sve, jer nikad ne znaš koje pitanje češ dobiti. Imaš pismeni i usmeni dio, a s obzirom da si do sada sve uspješno položila, ne vjerujem da bi ti taj ispit stvorio problem. Puno sreće !!!
Da li netko možda zna, kad te oslobode od plačanja školarine, to se inače zove "mirovanje", platiš samo upisninu od 300 kn, i pretpostavljam da možeš normalno izlaziti na ispite??
Hvala.
Osobno mislim da ne možeš polagati ispite, što nekako podrazumijevam da se ne može dok se ne plati školarina. Pitaj za svaki slučaj u referadi, pa svakako javi na forum, jer možda doista duboko griješim. Rado bih također "zamrznuo" godinu, naplatio školarinu i polagao ispite. :whistling: Ne znam tko ne bi.Ja sam već bila oslobođena od plačanja školarine, zbog operacije, (svako zlo za neko dobro), i nitko mi nije rekao da ne smijem polagati ispite, već sve normalno kao da sam i platila. Fakultet ima puno razumijevanja, i izlazi u susret prema onima koji za to imaju opravdan razlog.
alac-gore: korisno za znati!(5) Za vrijeme mirovanja obveza student može polagati ispite ako je za polaganje tih ispita ispunio uvjete.
I ja sam jedna od starih, što se predavanja tiče pa nismo ih bili obavezni slušati ni kao izvanredni prije a kamoli sad, ne vjerujem da treba, inače fakat ne nastavljam studij meni je nemoguća misija još na predavanja hodati u večernjim satima, nemoj me plašiti:hm:ljudi može opet pomoć...
Mi smo danas predali molbu za prijelaz na bolonju ( jer starog programa više nema )
inače sam izvanredni student, jel ja moram sad ići na predavanja ??
Ma neplašim te :grin:, al sam čula da su danas cure rekle da imaju predavanja subotom...I ja sam jedna od starih, što se predavanja tiče pa nismo ih bili obavezni slušati ni kao izvanredni prije a kamoli sad, ne vjerujem da treba, inače fakat ne nastavljam studij meni je nemoguća misija još na predavanja hodati u večernjim satima, nemoj me plašiti:hm:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.